Schutting Nieuw-Bergen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting in Nieuw-Bergen? Wij kunnen de schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een perfect eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Nieuw-Bergen

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Nieuw-Bergen.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Nieuw-Bergen is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting zal vinden bij u in Nieuw-Bergen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Nieuw-Bergen.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Nieuw-Bergen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Nieuw-Bergen. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Nieuw-Bergen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Posterholt
schutting Made
schutting Zuidlaren
schutting Herkenbosch
schutting Schoonebeek
schutting Zaamslag
schutting Franeker
schutting Kruiningen
schutting Rijsoord
schutting Opheusden
schutting Breukelen
schutting Culemborg