Schutting Nieuw Bergen

Op zoek naar een moderne schutting Nieuw Bergen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Nieuw Bergen. Het plaatsen van een een schutting Nieuw Bergen kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuw Bergen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Nieuw Bergen correct monteren. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Nieuw Bergen vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Nieuw Bergen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Nieuw Bergen.

Tuinschermen Nieuw Bergen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Nieuw Bergen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Nieuw Bergen: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Nieuw Bergen die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Nieuw Bergen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Nieuw Bergen is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Nieuw Bergen zult tegenkomen voor uw woning in Nieuw Bergen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Nieuw Bergen.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Nieuw Bergen.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Nieuw Bergen.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Nieuw Bergen

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Nieuw Bergen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort Nieuw Bergen

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zetten
schutting Bunschoten
schutting Middenbeemster
schutting Ootmarsum
schutting Liessel
schutting Lonneker
schutting Ter Apel
schutting Heeten
schutting Nieuwleusen
schutting Kesteren
schutting Ammerzoden
schutting Bunnik