Schutting Nieuw Bergen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Nieuw Bergen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Nieuw Bergen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuw Bergen

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Nieuw Bergen. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Nieuw Bergen vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Nieuw Bergen zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Nieuw Bergen.

Tuinschermen Nieuw Bergen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Nieuw Bergen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Nieuw Bergen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Nieuw Bergen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Nieuw Bergen is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Nieuw Bergen zult aantreffen voor uw woning in Nieuw Bergen. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin Nieuw Bergen? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Nieuw Bergen. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Nieuw Bergen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Nieuw Bergen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Nieuw Bergen

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Nieuw Bergen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Nieuw Bergen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Standdaarbuiten
schutting Lelystad
schutting Delfzijl
schutting Baexem
schutting Heythuysen
schutting Heerlen
schutting Rucphen
schutting Doornenburg
schutting Den Dungen
schutting Hardenberg
schutting Den Dolder
schutting ’s-Hertogenbosch