Schutting Hallaar

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Hallaar? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Hallaar. Het monteren van een een schutting Hallaar kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hallaar

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Hallaar foutloos monteren. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting Hallaar zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen Hallaar. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Hallaar.

Tuinschermen Hallaar

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Hallaar

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Hallaar uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Hallaar: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Hallaar die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Hallaar.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Hallaar is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Hallaar zal vinden voor uw woning in Hallaar. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Hallaar eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Hallaar. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Hallaar bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Hallaar.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Hallaar

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Hallaar is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hallaar heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Hallaar

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vollenhove
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Spakenburg
schutting Petten
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Haastrecht
schutting Arcen
schutting Kollum
schutting Zierikzee
schutting Meerkerk
schutting Olst
schutting Lienden