Schutting Loosdrecht

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Loosdrecht? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Loosdrecht kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een degelijk eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Loosdrecht

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Loosdrecht.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Loosdrecht is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Loosdrecht. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben wij bij u in Loosdrecht eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Loosdrecht. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Loosdrecht zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Loosdrecht

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Egmond aan Zee
schutting Harskamp
schutting Beilen
schutting Harmelen
schutting Lunteren
schutting Rijen
schutting Warmenhuizen
schutting Emmeloord
schutting Naarden
schutting Spijkenisse
schutting Biezelinge
schutting Warmenhuizen