Schutting Loosdrecht

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Loosdrecht? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Loosdrecht. Het bouwen van een een schutting Loosdrecht kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Loosdrecht

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Loosdrecht, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Loosdrecht gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Loosdrecht zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Loosdrecht. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Loosdrecht.

Tuin schermen Loosdrecht

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Loosdrecht

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Loosdrecht die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Loosdrecht.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Loosdrecht is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Loosdrecht die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we Loosdrecht eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Loosdrecht.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Loosdrecht van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Loosdrecht

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Loosdrecht is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Loosdrecht

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Abbekerk
schutting De Zilk
schutting Maurik
schutting Ittervoort
schutting Boekel
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Aalden
schutting Aalst
schutting Achterveld
schutting Oudenbosch
schutting Swalmen
schutting Haelen