Schutting Loosdrecht

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Loosdrecht? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Loosdrecht. Het plaatsen van een schuttingen Loosdrecht kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Loosdrecht

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Loosdrecht correct plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Loosdrecht zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Loosdrecht.

Tuinschermen Loosdrecht

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Loosdrecht

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Loosdrecht uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Loosdrecht.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Loosdrecht is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Loosdrecht. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Loosdrecht? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Loosdrecht. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Loosdrecht zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Loosdrecht gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Loosdrecht

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Loosdrecht nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Loosdrecht

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geldrop
schutting Arkel
schutting Bergambacht
schutting Rijen
schutting Callantsoog
schutting Dongen
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Hoevelaken
schutting Heerlen
schutting Diepenheim
schutting Muiderberg
schutting Heeze