Schutting Oirschot

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Oirschot? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de erfafscheiding is plusminus 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de erfafscheiding perfect plaatsen. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Oirschot

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Oirschot.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Oirschot is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Oirschot. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres bij u in Oirschot.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Oirschot bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Oirschot

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verschillende type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zwartewaal
schutting Erp
schutting Berghem
schutting Hulsen
schutting Berlikum
schutting Enschede
schutting Warnsveld
schutting Sittard
schutting Diever
schutting Lunteren
schutting Blijham
schutting Monnickendam