Schutting Oirschot

Op zoek naar een nieuwe schutting Oirschot? Wij kunnen de schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting Oirschot vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan tuinafscheidingen monteren kunnen de luxe tuinafscheiding foutloos zetten. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinafscheiding.

Schutting Oirschot

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding populair, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Oirschot.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Oirschot is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Oirschot? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Oirschot.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheiding.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Oirschot

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Tholen
schutting Bergeijk
schutting Bennebroek
schutting Zetten
schutting Dedemsvaart
schutting Nuland
schutting Druten
schutting Boxtel
schutting Hengelo
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Ruinerwold
schutting Zwaagwesteinde