Schutting Heinenoord

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting in Heinenoord? Wij kunnen uw schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Heinenoord

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Heinenoord.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Heinenoord is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Heinenoord eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Erfafscheiding kopen Heinenoord. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Heinenoord zetten:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Heinenoord

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lonneker
schutting Wanroij
schutting Nieuwe Pekela
schutting Brummen
schutting Waardenburg
schutting Scherpenzeel
schutting Angeren
schutting Herkenbosch
schutting Axel
schutting Wolfheze
schutting Haamstede
schutting Ter Apel