Schutting Oosterhout

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Oosterhout? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Oosterhout. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oosterhout

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Oosterhout perfect monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Oosterhout.

Tuin schermen Oosterhout

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Oosterhout

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Oosterhout die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Oosterhout.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Oosterhout is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting Oosterhout die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Oosterhout? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Oosterhout. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Oosterhout bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Oosterhout gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Oosterhout

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Oosterhout is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Oosterhout heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Oosterhout

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit verscheidene type poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tweede Exloërmond
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Beek en Donk
schutting Driel
schutting Albergen
schutting Malden
schutting Strijen
schutting Vlijmen
schutting Broek op Langedijk
schutting Hoogwoud
schutting Meppel
schutting Axel