Schutting Oosterhout

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Oosterhout? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de erfafscheiding is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Oosterhout

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Oosterhout.

Een schutting kopen in Oosterhout hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Oosterhout is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste erfafscheiding zult vinden bij u in Oosterhout. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Oosterhout.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Oosterhout plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Oosterhout

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hoogkerk
schutting Wageningen
schutting Nieuw Bergen
schutting Kapelle
schutting Hellendoorn
schutting Valkenswaard
schutting Maasbree
schutting Zwaagwesteinde
schutting Echt
schutting Tricht
schutting Zwartemeer
schutting Klundert