Schutting Rummen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Rummen? Prins schuttingen kan de schuttingen Rummen op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting Rummen bekwaam en vlot voor u. Het zetten van een schuttingen Rummen kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rummen

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Rummen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Rummen.

Tuinschermen Rummen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Rummen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Rummen uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Rummen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Rummen is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Rummen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Rummen eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Rummen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Rummen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Rummen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Rummen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Rummen

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Woudrichem
schutting Sint Annaparochie
schutting Nieuwkoop
schutting Dedemsvaart
schutting Bleiswijk
schutting Drunen
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Noordwijk
schutting Waalwijk
schutting Heinenoord
schutting Abbekerk
schutting Sint Michielsgestel