Schutting Hansweert

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Hansweert? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Hansweert

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Hansweert.

Een schutting kopen in Hansweert hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Hansweert is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Hansweert. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Hansweert.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Hansweert.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Hansweert

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit diverse type poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dordrecht
schutting Weerselo
schutting Dronten
schutting Koewacht
schutting Drachten
schutting Bleskensgraaf
schutting Kaatsheuvel
schutting Overloon
schutting Herten
schutting Giessenburg
schutting Dieteren
schutting Oosterwolde