Schutting Hansweert

Op zoek naar een luxe schutting Hansweert? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Hansweert. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hansweert

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Hansweert bent u verzekerd van een correct eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Hansweert gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting Hansweert zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Hansweert.

Tuinschermen Hansweert

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hansweert

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hansweert.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Hansweert is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting Hansweert die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Hansweert.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Hansweert.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Hansweert van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Hansweert

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Hansweert. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hansweert heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hansweert

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoven
schutting Geervliet
schutting Ulvenhout
schutting Bovensmilde
schutting Drunen
schutting Aalden
schutting Andijk
schutting Oude-Tonge
schutting Goor
schutting Sint Philipsland
schutting Terheijden
schutting ’s-Hertogenbosch