Schutting Hansweert

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Hansweert? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Hansweert. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hansweert

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Hansweert foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting Hansweert zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Hansweert.

Tuinschermen Hansweert

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Hansweert

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Hansweert uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Hansweert die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Hansweert.

Een schutting kopen Hansweert hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Hansweert is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Hansweert. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres Hansweert.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Hansweert. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Hansweert van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Hansweert

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Hansweert is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Hansweert

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Halsteren
schutting Hoogerheide
schutting Arkel
schutting Middelstum
schutting Ammerzoden
schutting Gieten
schutting Leek
schutting Klimmen
schutting Harlingen
schutting Engelen
schutting Duiven
schutting Susteren