Schutting Bladel

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Bladel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Bladel

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Bladel.

Een erfafscheiding plaatsen in Bladel hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Bladel is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Bladel. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we bij u in Bladel eerder een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Bladel. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Bladel.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Bladel

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poort

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sneek
schutting Bovensmilde
schutting Slagharen
schutting Harkema
schutting Diever
schutting Aalden
schutting Vijfhuizen
schutting Hulst
schutting Gorredijk
schutting Sleen
schutting Gulpen
schutting Leende