Schutting Bladel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Bladel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Bladel. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bladel

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Bladel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Bladel.

Tuin schermen Bladel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Bladel

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Bladel die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Bladel.

Een schutting kopen Bladel hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Bladel is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Bladel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Bladel voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Bladel plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Bladel van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Bladel

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Bladel. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Bladel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Bladel

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit diverse type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leeuwarden
schutting Helvoirt
schutting Loppersum
schutting Vogelenzang
schutting Leiden
schutting Hoven
schutting Spaarndam
schutting Albergen
schutting Scherpenzeel
schutting Ter Apel
schutting Balk
schutting Rijsoord