Schutting Bladel

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Bladel? Prins schuttingen kan de schutting Bladel op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Bladel deskundig en vlug voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bladel

We werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Bladel. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Bladel gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Bladel.

Tuinschermen Bladel

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bladel

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Bladel uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Bladel.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Bladel is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Bladel. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Bladel.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Schutting kopen Bladel. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Bladel bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Bladel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Bladel

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Bladel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Bladel

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Son
schutting Achterveld
schutting Overdinkel
schutting Velden
schutting Sambeek
schutting Leek
schutting Hoeven
schutting Lierop
schutting Zeist
schutting Krabbendijke
schutting Ulrum
schutting Uden