Schutting Koewacht

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Koewacht? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de schutting perfect monteren. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Koewacht

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Koewacht.

Een schutting kopen in Koewacht hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Koewacht is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin bij u in Koewacht.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Koewacht.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Koewacht

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Rheden
schutting Gameren
schutting Dronten
schutting Zundert
schutting Ooltgensplaat
schutting Oeffelt
schutting Overasselt
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Blerick
schutting Noordwijkerhout
schutting Waspik
schutting Loppersum