Schutting Wassenaar

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Wassenaar? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een degelijk eindproduct met juiste garanties. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Wassenaar

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Wassenaar.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Wassenaar is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Wassenaar. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Wassenaar.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Wassenaar. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle schuttingen die wij leveren in Wassenaar. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Wassenaar

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Boven-Hardinxveld
schutting Bergum
schutting Almere-Haven
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Heythuysen
schutting Beegden
schutting Nieuwerkerk
schutting Neede
schutting Haps
schutting Baarle-Nassau
schutting Middelburg
schutting Oosthuizen