Schutting Wassenaar

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Wassenaar? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Wassenaar. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de tuinafscheiding is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van tuinafscheidingen. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Schutting Wassenaar

Een houten schutting gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Wassenaar. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Wassenaar.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wassenaar is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Wassenaar. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Wassenaar? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Wassenaar.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wassenaar

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Monster
schutting Montfoort
schutting Waalwijk
schutting Uithuizen
schutting Melick
schutting Ootmarsum
schutting Gouderak
schutting Jubbega
schutting Helmond Brandevoort
schutting Sleen
schutting Bolsward
schutting Mijnsheerenland