Schutting Liessel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Liessel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Liessel. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Liessel

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Liessel foutloos monteren. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Liessel bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Liessel. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Liessel.

Tuin schermen Liessel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Liessel

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Liessel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Liessel is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Liessel die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Liessel.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Schutting kopen Liessel. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Liessel.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Liessel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Liessel

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Liessel niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Liessel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roosendaal
schutting Lelystad
schutting Horst
schutting Scherpenzeel
schutting Bleiswijk
schutting Wijhe
schutting Grou
schutting Bladel
schutting Vinkeveen
schutting Echt
schutting Limbricht
schutting Heeten