Schutting Liessel

Rond aan het kijken voor een beton schutting Liessel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Liessel. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Liessel

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Liessel bent u zeker van een goed eind resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor schuttingen Liessel. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Liessel.

Tuinschermen Liessel

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Liessel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Liessel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Liessel is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Liessel die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Liessel? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Liessel bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Liessel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Liessel

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Liessel. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Liessel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Liessel

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Andijk
schutting Zwartewaal
schutting Middelbeers
schutting Dordrecht
schutting Kamerik
schutting Koudekerke
schutting Streefkerk
schutting Clinge
schutting Nieuwendijk
schutting Ameide
schutting Ermelo
schutting Amersfoort