Schutting Liessel

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Liessel? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Liessel

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Liessel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis in Liessel is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Liessel. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Liessel? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Liessel plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Liessel

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit verschillende type poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Boshoven
schutting Heerhugowaard
schutting Ursem
schutting Sint Annaparochie
schutting Beuningen
schutting Broek op Langedijk
schutting Rhenen
schutting Oldenzaal
schutting Steenwijk
schutting Wapenveld
schutting Harkema
schutting Barendrecht