Schutting Meerssen

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Meerssen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne erfafscheiding. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Meerssen

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding kopen Meerssen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Meerssen is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Meerssen. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Meerssen? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Meerssen zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Meerssen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Oosthuizen
schutting Haamstede
schutting Breezand
schutting Boshoven
schutting Pannerden
schutting Bergen
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Deest
schutting Landsmeer
schutting Schoonhoven
schutting Andijk
schutting Aalten