Schutting Werkhoven

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Werkhoven? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Werkhoven. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Werkhoven

We werken alleen met doorgewinterd personeel die niks anders verrichten dan het zetten van schutting Werkhoven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Werkhoven erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting Werkhoven zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Werkhoven. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Werkhoven.

Tuinschermen Werkhoven

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Werkhoven

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Werkhoven: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Werkhoven.

Een schutting kopen Werkhoven hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Werkhoven is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Werkhoven zal aantreffen voor uw woning in Werkhoven. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Werkhoven? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Werkhoven bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Werkhoven gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Werkhoven

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Werkhoven. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Werkhoven

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scharwoude
schutting Cadier en Keer
schutting Bergentheim
schutting Appingedam
schutting Zeeland
schutting Leende
schutting Haaren
schutting Dieteren
schutting Haarlem
schutting Bovenkarspel
schutting Doorwerth
schutting Nuland