Schutting Werkhoven

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Werkhoven? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Werkhoven kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Werkhoven

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Werkhoven.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Werkhoven is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Werkhoven? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Werkhoven bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Werkhoven

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sint Oedenrode
schutting Winsum
schutting Breskens
schutting Tholen
schutting Waalwijk
schutting Venlo
schutting Laren
schutting Ten Boer
schutting Cuijk
schutting Groenlo
schutting IJzendijke
schutting Huister Heide