Schutting Werkhoven

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Werkhoven? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Werkhoven. Het bouwen van een schuttingen Werkhoven kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Werkhoven

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Werkhoven bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen Werkhoven. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Werkhoven.

Tuinschermen Werkhoven

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Werkhoven

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Werkhoven uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Werkhoven.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Werkhoven is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Werkhoven. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Werkhoven eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Werkhoven plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Werkhoven van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Werkhoven

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Werkhoven is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Werkhoven

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Neer
schutting Valkenburg
schutting Opperdoes
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Eindhoven
schutting Oosterland
schutting Heusden
schutting Oost-Souburg
schutting Harskamp
schutting Oud-Beijerland
schutting Meerlo
schutting Leende