Schutting Zichen-Zussen-Bolder

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Zichen-Zussen-Bolder? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Zichen-Zussen-Bolder. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zichen-Zussen-Bolder

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Zichen-Zussen-Bolder bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Zichen-Zussen-Bolder vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Zichen-Zussen-Bolder.

Tuinschermen Zichen-Zussen-Bolder

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zichen-Zussen-Bolder

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Zichen-Zussen-Bolder die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Zichen-Zussen-Bolder.

Een schutting plaatsen Zichen-Zussen-Bolder hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zichen-Zussen-Bolder is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Zichen-Zussen-Bolder zal vinden voor uw woning in Zichen-Zussen-Bolder. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Zichen-Zussen-Bolder? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Zichen-Zussen-Bolder. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Zichen-Zussen-Bolder. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Zichen-Zussen-Bolder gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Zichen-Zussen-Bolder

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Zichen-Zussen-Bolder. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zichen-Zussen-Bolder heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Zichen-Zussen-Bolder

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kamperland
schutting Malden
schutting Vroomshoop
schutting Thorn
schutting Someren
schutting Goedereede
schutting Waardenburg
schutting Maassluis
schutting Margraten
schutting Marum
schutting Arnhem
schutting Ravenstein