Schutting Ooltgensplaat

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Ooltgensplaat? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Ooltgensplaat

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Ooltgensplaat.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Ooltgensplaat is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Ooltgensplaat. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Ooltgensplaat? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Ooltgensplaat bouwen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ooltgensplaat

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wijchen
schutting Cadier en Keer
schutting Enschede
schutting Spaarndam
schutting Riel
schutting Putten
schutting Well
schutting Geldrop
schutting Petten
schutting Valkenswaard
schutting Oosterhout
schutting Drunen