Schutting Ooltgensplaat

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Ooltgensplaat? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Ooltgensplaat. Het monteren van een schuttingen Ooltgensplaat kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ooltgensplaat

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Ooltgensplaat perfect zetten. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Ooltgensplaat erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Ooltgensplaat.

Tuin schermen Ooltgensplaat

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Ooltgensplaat

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Ooltgensplaat: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Ooltgensplaat.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ooltgensplaat is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Ooltgensplaat. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Ooltgensplaat.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Ooltgensplaat.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Ooltgensplaat van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ooltgensplaat

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Ooltgensplaat. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Ooltgensplaat

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leuth
schutting Wognum
schutting Kortenhoef
schutting Ter Apel
schutting Nunspeet
schutting Muiderberg
schutting Vaassen
schutting Waspik
schutting Lexmond
schutting Engelen
schutting Dokkum
schutting Sint Philipsland