Schutting Ooltgensplaat

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Ooltgensplaat? Wij kunnen uw schuttingen Ooltgensplaat op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Ooltgensplaat vakkundig en vlug voor u. Het zetten van een schuttingen Ooltgensplaat kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ooltgensplaat

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Ooltgensplaat, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Ooltgensplaat vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Ooltgensplaat.

Tuinschermen Ooltgensplaat

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Ooltgensplaat

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Ooltgensplaat.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Ooltgensplaat is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Ooltgensplaat zult vinden voor uw woning in Ooltgensplaat. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Ooltgensplaat.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Ooltgensplaat. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Ooltgensplaat van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Ooltgensplaat

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Ooltgensplaat niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Ooltgensplaat

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwleusen
schutting Nieuwleusen
schutting Warmenhuizen
schutting Ootmarsum
schutting Heusden
schutting Linschoten
schutting Kudelstaart
schutting Sint Maartensdijk
schutting Veenendaal
schutting Heteren
schutting Hippolytushoef
schutting Heerenveen