Schutting Schinveld

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Schinveld? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Schinveld. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schinveld

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Schinveld correct plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Schinveld erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Schinveld zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Schinveld.

Tuinschermen Schinveld

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Schinveld

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Schinveld: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Schinveld.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Schinveld is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Schinveld. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Schinveld? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Schutting kopen Schinveld. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Schinveld plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Schinveld.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Schinveld

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Schinveld. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Schinveld

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Cadier en Keer
schutting Herpen
schutting Streefkerk
schutting Uithuizen
schutting Soesterberg
schutting Hellendoorn
schutting Ens
schutting Haaksbergen
schutting Lierop
schutting Wolfheze
schutting Nieuwleusen
schutting Den Ham