Schutting Schinveld

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Schinveld? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Schinveld

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Schinveld.

Een erfafscheiding kopen in Schinveld hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Schinveld is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Schinveld. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin bij u in Schinveld.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Schinveld.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Schinveld

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit verschillende type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Loenen
schutting Bussum
schutting Gaanderen
schutting Scherpenzeel
schutting Arnhem
schutting Oosterhout
schutting Bocholtz
schutting Ulft
schutting Riel
schutting Esch
schutting Twello
schutting Dorst