Schutting Vogelwaarde

Op zoek naar een nieuwe schutting Vogelwaarde? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Vogelwaarde. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vogelwaarde

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Vogelwaarde, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Vogelwaarde vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Vogelwaarde. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Vogelwaarde.

Tuin schermen Vogelwaarde

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vogelwaarde

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Vogelwaarde die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Vogelwaarde.

Een schutting plaatsen Vogelwaarde hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Vogelwaarde is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Vogelwaarde die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Vogelwaarde.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Vogelwaarde. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Vogelwaarde.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Vogelwaarde.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Vogelwaarde

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Vogelwaarde. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Vogelwaarde

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oude Wetering
schutting Kwintsheul
schutting Norg
schutting Zelhem
schutting Bolsward
schutting Lobith
schutting Montfort
schutting Zuidland
schutting Gulpen
schutting Erp
schutting Vuren
schutting Onstwedde