Schutting Vogelwaarde

Op zoek naar een beton schutting Vogelwaarde? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Vogelwaarde. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vogelwaarde

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Vogelwaarde bent u zeker van een correct resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Vogelwaarde vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Vogelwaarde zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Vogelwaarde.

Tuinschermen Vogelwaarde

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Vogelwaarde

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Vogelwaarde die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Vogelwaarde.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Vogelwaarde is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Vogelwaarde die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Vogelwaarde eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Vogelwaarde. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Vogelwaarde van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Vogelwaarde

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Vogelwaarde is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Vogelwaarde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Vogelwaarde

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwleusen
schutting Baarn
schutting Lopik
schutting Winschoten
schutting Etten-Leur
schutting Molenhoek
schutting Leegkerk
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Zuidland
schutting Waalre
schutting Bakkeveen
schutting Bunnik