Schutting Vogelwaarde

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Vogelwaarde? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Vogelwaarde kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Vogelwaarde

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze soort schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Vogelwaarde.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Vogelwaarde is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste erfafscheiding zal vinden bij u in Vogelwaarde. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres bij u in Vogelwaarde? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Vogelwaarde. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Vogelwaarde bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vogelwaarde

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Waalwijk
schutting Handel
schutting Hoek van Holland
schutting Moergestel
schutting Hoevelaken
schutting Bosschenhoofd
schutting Koewacht
schutting Gasselternijveen
schutting Noordwijk
schutting Vorden
schutting Vierlingsbeek
schutting Geldrop