Schutting Enschede

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting in Enschede? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Enschede

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding kopen Enschede.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Enschede is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Enschede. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Enschede voorheen een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Enschede. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Enschede bouwen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Enschede

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit verschillende type tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting De Bilt
schutting Udenhout
schutting Boekelo
schutting Mierlo
schutting Cothen
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Zandvoort
schutting Weert
schutting Westkapelle
schutting Venlo
schutting Liempde
schutting Callantsoog