Schutting Simpelveld

Op zoek naar een beton schutting Simpelveld? Wij kunnen de schuttingen Simpelveld bezorgen of monteren de nieuwe schutting Simpelveld vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een schuttingen Simpelveld kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Simpelveld

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Simpelveld. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Simpelveld vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De palen van dit type schutting Simpelveld zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Simpelveld.

Tuin schermen Simpelveld

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Simpelveld

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Simpelveld.

Een tuinafscheiding kopen Simpelveld hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Simpelveld is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Simpelveld die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben we Simpelveld eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Simpelveld. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Simpelveld plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Simpelveld.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Simpelveld

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Simpelveld nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Simpelveld heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Simpelveld

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oosterwolde
schutting Hoogvliet
schutting Oude-Tonge
schutting Angerlo
schutting Krabbendijke
schutting Hardenberg
schutting Weesp
schutting Poortugaal
schutting Delden
schutting Maassluis
schutting Nijmegen
schutting Bladel