Schutting Simpelveld

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Simpelveld? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen zetten kunnen de erfafscheiding perfect plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Simpelveld

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Simpelveld.

Een schutting plaatsen in Simpelveld hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Simpelveld is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Simpelveld eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Simpelveld plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Simpelveld

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dwingeloo
schutting Assen
schutting Reeuwijk
schutting Nieuwkuijk
schutting Warffum
schutting Scherpenisse
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Drogeham
schutting Leende
schutting Beek en Donk
schutting Bocholtz
schutting Vierlingsbeek