Schutting Rijen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Rijen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Rijen

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Rijen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Rijen is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Rijen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Rijen voorheen een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Rijen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Rijen zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Rijen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Linschoten
schutting Noordwijk
schutting Groet
schutting Vuren
schutting Sprundel
schutting Baarn
schutting Hoogezand
schutting Didam
schutting Rheden
schutting Haaften
schutting Maurik
schutting Gendt