Schutting Rijsbergen

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Rijsbergen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Rijsbergen. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijsbergen

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Rijsbergen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Rijsbergen gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Rijsbergen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Rijsbergen.

Tuin schermen Rijsbergen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Rijsbergen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Rijsbergen uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Rijsbergen.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Rijsbergen is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Rijsbergen. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Rijsbergen? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Rijsbergen. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Rijsbergen.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Rijsbergen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Rijsbergen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Rijsbergen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Rijsbergen

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Noordwijkerhout
schutting Baarn
schutting Pannerden
schutting Broek op Langedijk
schutting Grubbenvorst
schutting Tubbergen
schutting Nuland
schutting Maarheeze
schutting Steenwijkerwold
schutting Erica
schutting Benschop
schutting Voorthuizen