Schutting Rijsbergen

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Rijsbergen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in Rijsbergen kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding foutloos plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Rijsbergen

De houten schutting vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Rijsbergen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Rijsbergen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres bij u in Rijsbergen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen in Rijsbergen. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Rijsbergen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Goudswaard
schutting Zuidhorn
schutting Ittervoort
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Edam
schutting Haastrecht
schutting Nieuwegein
schutting Makkum
schutting Hollandscheveld
schutting Malden
schutting Hilversum
schutting Berg