Schutting Buitenpost

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Buitenpost? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Buitenpost

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Buitenpost.

Een erfafscheiding plaatsen in Buitenpost hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Buitenpost is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Buitenpost. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Buitenpost? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Buitenpost bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Buitenpost

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Muiderberg
schutting Kudelstaart
schutting Midwoud
schutting Albergen
schutting Den Dungen
schutting Gennep
schutting Gouda
schutting Roosendaal
schutting Houten
schutting Eindhoven
schutting Hulst
schutting Waspik