Schutting Buitenpost

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Buitenpost? Prins schuttingen kan de schutting Buitenpost leveren of monteren de nieuwe schutting Buitenpost vakkundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Buitenpost

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Buitenpost foutloos zetten. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Buitenpost erg gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Buitenpost.

Tuin schermen Buitenpost

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Buitenpost

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Buitenpost: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Buitenpost.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Buitenpost is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Buitenpost zal aantreffen voor uw woning in Buitenpost. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Buitenpost.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Buitenpost. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Buitenpost gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Buitenpost

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Buitenpost. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Buitenpost

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hardenberg
schutting Aalten
schutting Eerbeek
schutting Waalwijk
schutting Angeren
schutting Beegden
schutting Zwolle
schutting Grootebroek
schutting Nijnsel
schutting Alblasserdam
schutting Hulsen
schutting Gramsbergen