Schutting Lexmond

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting in Lexmond? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Lexmond

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Lexmond.

Een schutting kopen in Lexmond hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Lexmond is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Lexmond. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Lexmond eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Deze volgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Lexmond.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lexmond

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Haaksbergen
schutting Asperen
schutting Gerwen
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Rhoon
schutting Winkel
schutting Leek
schutting Ilpendam
schutting Lunteren
schutting Nieuwkoop
schutting Esch
schutting Woubrugge