Schutting Lexmond

Op zoek naar een luxe schutting Lexmond? Wij kunnen de schutting Lexmond bezorgen of zetten de nieuwe schutting Lexmond vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lexmond

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Lexmond, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Lexmond gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Lexmond bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Lexmond.

Tuin schermen Lexmond

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Lexmond

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Lexmond uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Lexmond die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Lexmond.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Lexmond is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Lexmond die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Lexmond.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Lexmond. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Lexmond.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Lexmond gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Lexmond

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Lexmond is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Lexmond

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Odiliapeel
schutting Veghel
schutting Maasdijk
schutting Heech
schutting Rozenburg
schutting Andelst
schutting Schaijk
schutting Abcoude
schutting Dinteloord
schutting Maasbree
schutting Hoogeveen
schutting Leersum