Schutting Boechout

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Boechout? Prins schuttingen kan uw schuttingen Boechout leveren of zetten de nieuwe schuttingen Boechout deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen Boechout kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boechout

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Boechout, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Boechout erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Boechout zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Boechout.

Tuinschermen Boechout

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Boechout

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Boechout die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Boechout.

Een tuinafscheiding plaatsen Boechout hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Boechout is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Boechout zult aantreffen voor uw woning in Boechout. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Misschien hebben wij Boechout voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Boechout.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Boechout.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Boechout

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Boechout niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Boechout

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haps
schutting Grijpskerk
schutting Standdaarbuiten
schutting Achterveld
schutting Overloon
schutting Duiven
schutting Nieuwe Pekela
schutting Musselkanaal
schutting Elim
schutting Bladel
schutting Milsbeek
schutting Hoofddorp