Schutting Boechout

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Boechout? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Boechout. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boechout

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Boechout, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Boechout vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Boechout. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Boechout.

Tuin schermen Boechout

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Boechout

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Boechout uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Boechout die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Boechout.

Een tuinafscheiding kopen Boechout hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Boechout is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Boechout. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Boechout voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Boechout. Het was nog nooit zo eenvoudig! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Boechout.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Boechout van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Boechout

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Boechout nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Boechout

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lemelerveld
schutting Maasdijk
schutting Wieringerwerf
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Bovenkarspel
schutting Thorn
schutting Berg
schutting Bergambacht
schutting Opmeer
schutting Tholen
schutting Hoek
schutting Leende