Schutting Nieuw-Weerdinge

Op zoek naar een nieuwe schutting Nieuw-Weerdinge? Prins schuttingen kan de schutting Nieuw-Weerdinge op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Nieuw-Weerdinge deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuw-Weerdinge

We werken enkel met bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan het monteren van schutting Nieuw-Weerdinge. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Nieuw-Weerdinge gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Nieuw-Weerdinge. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Nieuw-Weerdinge.

Tuin schermen Nieuw-Weerdinge

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Nieuw-Weerdinge

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Nieuw-Weerdinge: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Nieuw-Weerdinge.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Nieuw-Weerdinge is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Nieuw-Weerdinge die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Nieuw-Weerdinge? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Nieuw-Weerdinge.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Nieuw-Weerdinge gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Nieuw-Weerdinge

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Nieuw-Weerdinge. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Nieuw-Weerdinge

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit verschillende soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klaaswaal
schutting Zwartewaal
schutting Damwoude
schutting Winterswijk
schutting Maartensdijk
schutting Culemborg
schutting Lexmond
schutting Heino
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Hallum
schutting Bussum