Schutting Nieuw-Weerdinge

Op zoek naar een luxe schutting Nieuw-Weerdinge? Prins schuttingen kan uw schutting Nieuw-Weerdinge bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Nieuw-Weerdinge bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuw-Weerdinge

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Nieuw-Weerdinge perfect plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Nieuw-Weerdinge vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Nieuw-Weerdinge zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Nieuw-Weerdinge.

Tuinschermen Nieuw-Weerdinge

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Nieuw-Weerdinge

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Nieuw-Weerdinge.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Nieuw-Weerdinge is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Nieuw-Weerdinge. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Wellicht hebben we Nieuw-Weerdinge voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Nieuw-Weerdinge.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Nieuw-Weerdinge van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Nieuw-Weerdinge

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Nieuw-Weerdinge is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Nieuw-Weerdinge

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lonneker
schutting Bakkeveen
schutting Lemmer
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Ooij
schutting Gerwen
schutting Vessem
schutting Wijk aan Zee
schutting Almelo
schutting Luyksgestel
schutting Waalwijk
schutting Ens