Schutting Nieuw-Weerdinge

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Nieuw-Weerdinge? Wij kunnen de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Het zetten van een schutting bij u in Nieuw-Weerdinge kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Nieuw-Weerdinge

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor dit type erfafscheiding. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Nieuw-Weerdinge.

Een schutting kopen in Nieuw-Weerdinge hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Nieuw-Weerdinge is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zult aantreffen bij u in Nieuw-Weerdinge. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Nieuw-Weerdinge.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Nieuw-Weerdinge. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Nieuw-Weerdinge

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hardenberg
schutting Nieuwendijk
schutting Damwoude
schutting Spijkenisse
schutting Beemster
schutting Soest
schutting Doorn
schutting Kortenhoef
schutting Gasselternijveen
schutting Zetten
schutting Streefkerk
schutting Koudum