Schutting Giessen

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting in Giessen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Giessen kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een goed resultaat met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Giessen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Giessen.

Een erfafscheiding plaatsen in Giessen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Giessen is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal vinden bij u in Giessen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Giessen? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Giessen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren in Giessen. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Giessen

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit verschillende type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oud-Heusden
schutting Langenboom
schutting Erica
schutting Hilversum
schutting Stein
schutting Arkel
schutting Warnsveld
schutting Rijsoord
schutting Makkum
schutting Petten
schutting Biezelinge
schutting Lochem