Schutting Giessen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Giessen? Wij kunnen uw schuttingen Giessen op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Giessen vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een schuttingen Giessen kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Giessen

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Giessen bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Giessen zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Giessen.

Tuin schermen Giessen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Giessen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Giessen die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Giessen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Giessen is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Giessen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we Giessen voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Giessen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Giessen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Giessen

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Giessen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Giessen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Sint Odiliënberg
schutting Westkapelle
schutting Weert
schutting Stein
schutting Etten-Leur
schutting Benschop
schutting Haaksbergen
schutting Hedel
schutting Nagele
schutting Heesch
schutting Warmenhuizen