Schutting Giessen

Op zoek naar een nieuwe schutting Giessen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Giessen. Het bouwen van een een schutting Giessen kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Giessen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Giessen bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort tuinafscheidingen Giessen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Giessen.

Tuin schermen Giessen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Giessen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Giessen: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Giessen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Giessen is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Giessen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Giessen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Giessen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Giessen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Giessen

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Giessen is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Giessen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Giessen

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit meerdere modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heerlen
schutting Scherpenzeel
schutting Oudenbosch
schutting Twello
schutting Muntendam
schutting Montfoort
schutting Ermelo
schutting Den Bosch
schutting Hoek
schutting Sleen
schutting Ouddorp
schutting Sint Jansteen