Schutting Beverst

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Beverst? Prins schuttingen kan de schuttingen Beverst op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Beverst bekwaam en snel voor u. Het zetten van een schuttingen Beverst kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beverst

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Beverst, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Beverst bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Beverst.

Tuinschermen Beverst

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Beverst

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Beverst.

Een schutting plaatsen Beverst hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Beverst is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Beverst zal tegenkomen voor uw woning in Beverst. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Beverst eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Beverst.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Beverst gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Beverst

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Beverst is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Beverst heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Beverst

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stiphout
schutting Nieuwegein
schutting Den Oever
schutting Zwaagwesteinde
schutting Langerak
schutting Middelburg
schutting Soest
schutting Marknesse
schutting Wijchen
schutting Mill
schutting Hoorn
schutting Lierop