Schutting Brummen

Op zoek naar een hout beton schutting Brummen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Brummen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Brummen

Wij werken enkel met ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan het installeren van schutting Brummen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Brummen erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Brummen zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Brummen.

Tuin schermen Brummen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Brummen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Brummen.

Een schutting kopen Brummen hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Brummen is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Brummen. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Wellicht hebben we Brummen voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Brummen.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Brummen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Brummen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Brummen is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Brummen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Brummen

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Coevorden
schutting Middelbeers
schutting Volkel
schutting Weerselo
schutting Den Ham
schutting Emmer-Compascuum
schutting Oisterwijk
schutting Schimmert
schutting Winsum
schutting Zwartsluis
schutting ’t Harde
schutting Breugel