Schutting Brummen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Brummen? Wij kunnen de schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Brummen kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Brummen

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Brummen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Brummen is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Brummen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Brummen. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Brummen plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Brummen

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Belfeld
schutting Ter Aar
schutting Dronten
schutting Moergestel
schutting Haps
schutting Scherpenzeel
schutting Soesterberg
schutting Sint Philipsland
schutting Oost-Souburg
schutting Alverna
schutting Wolfheze
schutting Nijmegen