Schutting Scherpenheuvel

Op zoek naar een luxe schutting Scherpenheuvel? Prins schuttingen kan uw schuttingen Scherpenheuvel op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Scherpenheuvel vakkundig en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Scherpenheuvel kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Scherpenheuvel

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Scherpenheuvel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Scherpenheuvel gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Scherpenheuvel zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Scherpenheuvel.

Tuinschermen Scherpenheuvel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Scherpenheuvel

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Scherpenheuvel: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Scherpenheuvel.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Scherpenheuvel is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een schutting Scherpenheuvel die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Scherpenheuvel? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Scherpenheuvel.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Scherpenheuvel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Scherpenheuvel

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Scherpenheuvel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Scherpenheuvel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Scherpenheuvel

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwanenburg
schutting Oostvoorne
schutting Eibergen
schutting Middelsluis
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Dorst
schutting Almelo
schutting Overloon
schutting Markelo
schutting Nijmegen
schutting Hengelo
schutting Schoonebeek