Schutting Scherpenheuvel

Op zoek naar een beton schutting Scherpenheuvel? Wij kunnen de schutting Scherpenheuvel bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Scherpenheuvel vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Scherpenheuvel kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Scherpenheuvel

We werken alleen met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Scherpenheuvel. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Scherpenheuvel bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen Scherpenheuvel. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Scherpenheuvel.

Tuin schermen Scherpenheuvel

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Scherpenheuvel

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Scherpenheuvel uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Scherpenheuvel: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Scherpenheuvel die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Scherpenheuvel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Scherpenheuvel is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Scherpenheuvel die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we Scherpenheuvel voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Scherpenheuvel. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Scherpenheuvel.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Scherpenheuvel

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Scherpenheuvel niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Scherpenheuvel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Scherpenheuvel

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stolwijk
schutting Westkapelle
schutting Borger
schutting Velden
schutting Broek op Langedijk
schutting Oeffelt
schutting Drachten
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Deventer
schutting Hank
schutting Bedum
schutting Nuth