Schutting De-Zilk

Op zoek naar een moderne schutting bij u in De-Zilk? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting De-Zilk

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen De-Zilk.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in De-Zilk is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting zult aantreffen bij u in De-Zilk. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in De-Zilk? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen in De-Zilk. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting De-Zilk

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Gieten
schutting Baexem
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Bilthoven
schutting Heiloo
schutting Leek
schutting Haarlem
schutting Meijel
schutting Uitgeest
schutting Melick
schutting Grou
schutting Kruisland