Schutting De Zilk

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting De Zilk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting De Zilk. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting De Zilk

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting De Zilk bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting De Zilk erg populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting De Zilk zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen De Zilk. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen De Zilk.

Tuin schermen De Zilk

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen De Zilk

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting De Zilk: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen De Zilk.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin De Zilk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting De Zilk die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin De Zilk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen De Zilk.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting De Zilk gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting De Zilk

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting De Zilk is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur De Zilk

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Huister Heide
schutting Lisse
schutting Leersum
schutting Bilthoven
schutting Moerkapelle
schutting Brummen
schutting Wijk aan Zee
schutting Bergschenhoek
schutting Gouderak
schutting Lemelerveld
schutting Oldebroek
schutting Zierikzee