Schutting De Zilk

Rond aan het kijken voor een beton schutting De Zilk? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen De Zilk. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting De Zilk

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen De Zilk bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen De Zilk erg gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding De Zilk zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting De Zilk.

Tuinschermen De Zilk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen De Zilk

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting De Zilk: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen De Zilk.

Via het web een schutting kopen voor uw huis De Zilk is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting De Zilk zal vinden voor uw woning in De Zilk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres De Zilk? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen De Zilk. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren De Zilk. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting De Zilk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting De Zilk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting De Zilk is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen De Zilk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur De Zilk

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schagen
schutting Voorhout
schutting Wijlre
schutting Zuidhorn
schutting Appingedam
schutting Buitenpost
schutting Elburg
schutting Zuid-Beijerland
schutting Lobith
schutting Hoorn
schutting Schipluiden
schutting Wezep