Schutting Teuven

Op zoek naar een hout beton schutting Teuven? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Teuven. Het bouwen van een schuttingen Teuven kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Teuven

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Teuven, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Teuven erg populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze soort schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type tuinafscheidingen Teuven bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Teuven. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Teuven.

Tuin schermen Teuven

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Teuven

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Teuven: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Teuven die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Teuven.

Een tuinafscheiding kopen Teuven hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Teuven is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Teuven. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij Teuven voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Teuven. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Teuven. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Teuven van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Teuven

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Teuven. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Teuven

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting De Zilk
schutting ’s Gravenmoer
schutting Heusden
schutting Deventer
schutting Westervoort
schutting Loppersum
schutting Baexem
schutting Geffen
schutting Vorden
schutting Stadskanaal
schutting Huizen
schutting Merum