Schutting Apeldoorn

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Apeldoorn? Wij kunnen de schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan het bouwen van schuttingen. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Apeldoorn

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Apeldoorn.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Apeldoorn is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting zult vinden bij u in Apeldoorn. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Apeldoorn eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Apeldoorn zetten:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Apeldoorn

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit diverse type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Meerlo
schutting Spijkenisse
schutting Lopik
schutting Heenvliet
schutting Borculo
schutting Renswoude
schutting Kloosterzande
schutting Driemond
schutting Eibergen
schutting Gennep
schutting Axel
schutting Havelte