Schutting Walsbets

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Walsbets? Prins schuttingen kan de schutting Walsbets leveren of plaatsen de nieuwe schutting Walsbets bekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Walsbets

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Walsbets bent u verzekerd van een degelijk resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Walsbets vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Walsbets zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor schuttingen Walsbets. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Walsbets.

Tuinschermen Walsbets

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Walsbets

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Walsbets uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Walsbets: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Walsbets.

Een tuinafscheiding plaatsen Walsbets hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Walsbets is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Walsbets zal vinden voor uw woning in Walsbets. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Walsbets.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Walsbets plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Walsbets.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Walsbets

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Walsbets. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Walsbets heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Walsbets

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Menaldum
schutting Surhuisterveen
schutting Heesch
schutting Renkum
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Halsteren
schutting Wijhe
schutting IJzendijke
schutting Oud-Vossemeer
schutting Rozenburg
schutting Neer
schutting Boxtel