Schutting Walsbets

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Walsbets? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Walsbets. Het monteren van een schuttingen Walsbets kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Walsbets

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Walsbets bent u zeker van een perfect eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schutting Walsbets vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen Walsbets bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Walsbets. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Walsbets.

Tuinschermen Walsbets

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Walsbets

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Walsbets.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Walsbets is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Walsbets. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben we Walsbets eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Walsbets. Dat was nog nooit zo makkelijk! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Walsbets.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Walsbets van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Walsbets

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Walsbets. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Walsbets

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit verschillende soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hillegom
schutting Delfzijl
schutting Drunen
schutting Nieuwstadt
schutting Montfoort
schutting Odoorn
schutting Markelo
schutting Elspeet
schutting Ruurlo
schutting Born
schutting Oude-Tonge
schutting ‘s-Gravenzande