Schutting Kloosterzande

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Kloosterzande? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Kloosterzande bekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe tuinafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van tuinafscheidingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Schutting Kloosterzande

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Kloosterzande zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinafscheiding plaatsen Kloosterzande.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Kloosterzande is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting zal vinden Kloosterzande. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Kloosterzande.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Kloosterzande. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Kloosterzande

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zetten
schutting West-Terschelling
schutting Heinkenszand
schutting Voerendaal
schutting Asperen
schutting Arnhem
schutting Kudelstaart
schutting Spakenburg
schutting Ottersum
schutting Gerwen
schutting Beekbergen
schutting Boshoven