Schutting Kloosterzande

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Kloosterzande? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Kloosterzande

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Kloosterzande.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Kloosterzande is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin bij u in Kloosterzande.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Kloosterzande bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Kloosterzande

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Venray
schutting Raamsdonk
schutting Kesteren
schutting Hoogezand
schutting Hank
schutting Stadskanaal
schutting Schoorl
schutting IJsselmuiden
schutting Meppel
schutting Poortugaal
schutting Opperdoes
schutting Houten