Schutting Kloosterzande

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Kloosterzande? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Kloosterzande. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kloosterzande

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Kloosterzande, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Kloosterzande erg gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Kloosterzande zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Kloosterzande. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Kloosterzande.

Tuin schermen Kloosterzande

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Kloosterzande

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Kloosterzande.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Kloosterzande is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Kloosterzande. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Kloosterzande.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Kloosterzande. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Kloosterzande. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Kloosterzande van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Kloosterzande

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Kloosterzande. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Kloosterzande

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Uden
schutting Eersel
schutting Leek
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Oosthuizen
schutting Spaarndam
schutting De Wijk
schutting Almere-Stad
schutting Afferden
schutting Loon op Zand
schutting Vlagtwedde
schutting Nijeveen