Schutting Sint Annaparochie

Op zoek naar een beton schutting Sint Annaparochie? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Sint Annaparochie. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Annaparochie

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Sint Annaparochie, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Sint Annaparochie erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Sint Annaparochie zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Sint Annaparochie. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Sint Annaparochie.

Tuin schermen Sint Annaparochie

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint Annaparochie

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint Annaparochie: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Sint Annaparochie.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Sint Annaparochie is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Sint Annaparochie zal vinden voor uw woning in Sint Annaparochie. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres Sint Annaparochie.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Sint Annaparochie. Het was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Sint Annaparochie.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Sint Annaparochie gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint Annaparochie

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Sint Annaparochie niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Sint Annaparochie heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Sint Annaparochie

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kollum
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Heerhugowaard
schutting Balkbrug
schutting Oude Pekela
schutting Echt
schutting Zaltbommel
schutting Elim
schutting Elst
schutting Sevenum
schutting Berlicum
schutting Kortenhoef