Schutting Sint Annaparochie

Op zoek naar een beton schutting Sint Annaparochie? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Sint Annaparochie. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Annaparochie

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Sint Annaparochie bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Sint Annaparochie gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen Sint Annaparochie. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Sint Annaparochie.

Tuinschermen Sint Annaparochie

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint Annaparochie

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint Annaparochie: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sint Annaparochie.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Sint Annaparochie is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting Sint Annaparochie die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Sint Annaparochie.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Sint Annaparochie. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Sint Annaparochie plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinschutting Sint Annaparochie van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint Annaparochie

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Sint Annaparochie is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Sint Annaparochie

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Ham
schutting Nijkerk
schutting Houten
schutting Urk
schutting Ten Boer
schutting Sint Maartensdijk
schutting Herpen
schutting Scherpenzeel
schutting Assen
schutting Udenhout
schutting Tweede Exloërmond
schutting Vianen