Schutting Sint-Annaparochie

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Sint-Annaparochie? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Sint-Annaparochie kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Sint-Annaparochie

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Sint-Annaparochie.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Sint-Annaparochie is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Sint-Annaparochie. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Sint-Annaparochie? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Sint-Annaparochie.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Sint-Annaparochie

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poort

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Gouda
schutting Born
schutting Sprundel
schutting Lierop
schutting Assen
schutting Zierikzee
schutting Heusden
schutting Soest
schutting Steenbergen
schutting Merum
schutting Lopik
schutting Eefde