Schutting Bennekom

Op zoek naar een moderne schutting Bennekom? Wij kunnen uw schuttingen Bennekom leveren of zetten de nieuwe schutting Bennekom vakbekwaam en vlot voor u. Het monteren van een een schutting Bennekom kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bennekom

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Bennekom, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Bennekom gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Bennekom.

Tuin schermen Bennekom

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bennekom

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Bennekom: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Bennekom.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Bennekom is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Bennekom die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Bennekom? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Bennekom.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bennekom gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Bennekom

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Bennekom is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Bennekom

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Olst
schutting Aardenburg
schutting Hoven
schutting Appelscha
schutting Zeist
schutting Rolde
schutting Nederweert
schutting Den Helder
schutting Waalre
schutting Venlo
schutting Ravenstein
schutting Vledder