Schutting Bennekom

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting Bennekom? Wij kunnen uw schutting Bennekom op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Bennekom vakkundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bennekom

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Bennekom. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Bennekom.

Tuin schermen Bennekom

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Bennekom

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Bennekom uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Bennekom.

Een schutting kopen Bennekom hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Bennekom is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Bennekom zult aantreffen voor uw woning in Bennekom. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Bennekom eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Bennekom. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bennekom gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Bennekom

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Bennekom is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Bennekom heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Bennekom

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Poortugaal
schutting Hellevoetsluis
schutting Hoogvliet
schutting Wagenberg
schutting Ruinen
schutting Surhuisterveen
schutting Heijen
schutting Sleen
schutting Vogelwaarde
schutting Den Dungen
schutting Doorwerth
schutting Roden