Schutting Bennekom

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting in Bennekom? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen. Het monteren van een schutting bij u in Bennekom kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een eerlijk resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Bennekom

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Bennekom.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Bennekom is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Bennekom. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin bij u in Bennekom.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Bennekom plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Bennekom

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Thorn
schutting Hoogvliet
schutting Langerak
schutting Kesteren
schutting Venray
schutting De Wijk
schutting Susteren
schutting Dommelen
schutting Uithoorn
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Haaksbergen
schutting Druten