Schutting Vogelenzang

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Vogelenzang? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Vogelenzang

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Vogelenzang.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Vogelenzang is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben wij bij u in Vogelenzang voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij leveren in Vogelenzang. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Vogelenzang

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dieteren
schutting Rockanje
schutting Winschoten
schutting Nieuwerkerk
schutting Bunnik
schutting Stellendam
schutting Hellevoetsluis
schutting Odoorn
schutting Lisserbroek
schutting Kamperland
schutting Tubbergen
schutting Hoogvliet