Schutting Vogelenzang

Rond aan het kijken voor een beton schutting Vogelenzang? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Vogelenzang. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vogelenzang

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Vogelenzang correct monteren. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Vogelenzang zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Vogelenzang. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Vogelenzang.

Tuin schermen Vogelenzang

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Vogelenzang

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Vogelenzang: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Vogelenzang die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Vogelenzang.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vogelenzang is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Vogelenzang zult tegenkomen voor uw woning in Vogelenzang. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres Vogelenzang.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Vogelenzang. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Vogelenzang.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Vogelenzang.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Vogelenzang

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting Vogelenzang is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Vogelenzang heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Vogelenzang

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nuland
schutting Muiden
schutting Zegge
schutting Kudelstaart
schutting Geesteren
schutting Brakel
schutting Borculo
schutting Bathmen
schutting Koewacht
schutting Emmen
schutting Almere-Stad
schutting Wintelre