Schutting Hoofddorp

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in Hoofddorp? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Hoofddorp

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Hoofddorp.

Een schutting plaatsen in Hoofddorp hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Hoofddorp is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Hoofddorp. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij bij u in Hoofddorp voorheen een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen in Hoofddorp. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Hoofddorp

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Brummen
schutting Borne
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Nederhorst
schutting Halfweg
schutting Fijnaart
schutting Raamsdonk
schutting Schoonoord
schutting Heeten
schutting Leens
schutting Scherpenisse
schutting Zwartsluis