Schutting Wijk-bij-Duurstede

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Wijk-bij-Duurstede? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Wijk-bij-Duurstede kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een correct eindproduct met goede garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Wijk-bij-Duurstede

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Wijk-bij-Duurstede.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Wijk-bij-Duurstede is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Wijk-bij-Duurstede. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Wijk-bij-Duurstede? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Wijk-bij-Duurstede.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wijk-bij-Duurstede

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Handel
schutting Roden
schutting Ospel
schutting Klazienaveen
schutting Marum
schutting Sint Jansteen
schutting Bergen op Zoom
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Beesel
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Arkel
schutting Oudehaske