Schutting Wijk bij Duurstede

Op zoek naar een nieuwe schutting Wijk bij Duurstede? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Wijk bij Duurstede. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijk bij Duurstede

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Wijk bij Duurstede bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Wijk bij Duurstede vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Wijk bij Duurstede bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Wijk bij Duurstede.

Tuinschermen Wijk bij Duurstede

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Wijk bij Duurstede

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Wijk bij Duurstede: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Wijk bij Duurstede.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Wijk bij Duurstede is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Wijk bij Duurstede. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Wijk bij Duurstede.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Wijk bij Duurstede plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Wijk bij Duurstede gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Wijk bij Duurstede

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Wijk bij Duurstede is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Wijk bij Duurstede

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sprundel
schutting Sint Willebrord
schutting Hulst
schutting Herkenbosch
schutting Axel
schutting Oosterwolde
schutting Oost-Souburg
schutting Kampen
schutting Kampen
schutting Rucphen
schutting Goor
schutting Gennep