Schutting Wijk bij Duurstede

Op zoek naar een nieuwe schutting Wijk bij Duurstede? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Wijk bij Duurstede. Het bouwen van een schuttingen Wijk bij Duurstede kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijk bij Duurstede

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Wijk bij Duurstede, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Wijk bij Duurstede gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Wijk bij Duurstede zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wijk bij Duurstede.

Tuinschermen Wijk bij Duurstede

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wijk bij Duurstede

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wijk bij Duurstede.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wijk bij Duurstede is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Wijk bij Duurstede. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Wijk bij Duurstede.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Wijk bij Duurstede zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton tuinschutting Wijk bij Duurstede gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Wijk bij Duurstede

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Wijk bij Duurstede is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Wijk bij Duurstede

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Udenhout
schutting Dirksland
schutting Klundert
schutting Hoogkerk
schutting Luyksgestel
schutting Hilvarenbeek
schutting Meteren
schutting Haelen
schutting Bosschenhoofd
schutting Gorssel
schutting Kwintsheul
schutting Schagen