Schutting Esch

Op zoek naar een nieuwe schutting Esch? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Esch. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Esch

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Esch, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Esch vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Esch bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Esch.

Tuinschermen Esch

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Esch

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Esch: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Esch.

Een schutting kopen Esch hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Esch is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Esch. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Esch? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Esch plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Esch.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Esch

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Esch is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poort Esch

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Philipsland
schutting Hengelo
schutting Herten
schutting Zevenhuizen
schutting Monster
schutting Hulsberg
schutting Schoorl
schutting Milsbeek
schutting Milheeze
schutting Hoogvliet
schutting Marknesse
schutting Liessel