Schutting Esch

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Esch? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Esch

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Esch.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Esch is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Esch. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Wellicht hebben we bij u in Esch eerder een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Esch plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Esch

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Teteringen
schutting Haastrecht
schutting Leuth
schutting Ten Boer
schutting Oosterwolde
schutting Amsterdam
schutting Almere-Stad
schutting Wervershoof
schutting Maartensdijk
schutting Hengelo
schutting Beneden-Leeuwen