Schutting Nieuwenrode

Op zoek naar een luxe schutting Nieuwenrode? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Nieuwenrode. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwenrode

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel die niets anders verrichten dan het zetten van schutting Nieuwenrode. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Nieuwenrode.

Tuin schermen Nieuwenrode

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Nieuwenrode

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Nieuwenrode uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Nieuwenrode die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Nieuwenrode.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Nieuwenrode is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Nieuwenrode zal aantreffen voor uw woning in Nieuwenrode. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Nieuwenrode? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Nieuwenrode. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Nieuwenrode. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Nieuwenrode van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Nieuwenrode

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Nieuwenrode. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Nieuwenrode heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Nieuwenrode

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit diverse type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akersloot
schutting Puttershoek
schutting Wijk en Aalburg
schutting Berg
schutting Broek op Langedijk
schutting De Lier
schutting De Zilk
schutting Dokkum
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Aalburg
schutting Heerlen
schutting Rijen