Schutting Nieuwenrode

Op zoek naar een nieuwe schutting Nieuwenrode? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Nieuwenrode. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwenrode

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Nieuwenrode, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nieuwenrode erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Nieuwenrode bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen Nieuwenrode. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Nieuwenrode.

Tuinschermen Nieuwenrode

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Nieuwenrode

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Nieuwenrode uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Nieuwenrode.

Een tuinafscheiding kopen Nieuwenrode hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Nieuwenrode is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Nieuwenrode zal vinden voor uw woning in Nieuwenrode. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Nieuwenrode.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Nieuwenrode. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de schuttingen die wij leveren Nieuwenrode. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Nieuwenrode van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Nieuwenrode

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Nieuwenrode. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Nieuwenrode

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere type poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Almere
schutting Beuningen
schutting Bergambacht
schutting Meteren
schutting Hoorn
schutting Niekerk
schutting Roosendaal
schutting Musselkanaal
schutting Oosterland
schutting Julianadorp
schutting Egmond-Binnen
schutting Meppel