Schutting Makkum

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Makkum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de erfafscheiding is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Makkum

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Makkum.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Makkum is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Makkum. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres bij u in Makkum? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Makkum zetten:

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Makkum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Woudenberg
schutting Boxmeer
schutting Giessenburg
schutting Vinkeveen
schutting Puttershoek
schutting Vorden
schutting Bladel
schutting Den Oever
schutting Heech
schutting Beuningen
schutting Abcoude
schutting Benthuizen