Schutting Makkum

Op zoek naar een moderne schutting Makkum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Makkum. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Makkum

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Makkum bent u zeker van een correct resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Makkum vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Makkum.

Tuinschermen Makkum

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Makkum

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Makkum: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Makkum.

Een schutting plaatsen Makkum hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Makkum is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Makkum. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben wij Makkum voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Makkum zetten:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Makkum van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Makkum

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Makkum is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Makkum

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gorredijk
schutting Ulrum
schutting Ulrum
schutting Arnemuiden
schutting Zandvoort
schutting Clinge
schutting Sprundel
schutting Schoonoord
schutting Aalten
schutting Schimmert
schutting Haalderen
schutting Opheusden