Schutting Makkum

Rond aan het kijken voor een beton schutting Makkum? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Makkum. Het zetten van een een schutting Makkum kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Makkum

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Makkum bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Makkum gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Makkum bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Makkum. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Makkum.

Tuin schermen Makkum

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Makkum

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Makkum.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Makkum is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Makkum. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Makkum eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Makkum plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Makkum van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Makkum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Makkum is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Makkum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Makkum

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wanssum
schutting Groot-Ammers
schutting Winschoten
schutting Zuidwolde
schutting Kerkdriel
schutting Zwanenburg
schutting Waalre
schutting Diepenheim
schutting Obdam
schutting Roosendaal
schutting Limmen
schutting Bunschoten