Schutting Lier

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Lier? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Lier. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de tuinafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Het is voornaam dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Schutting Lier

De houten tuinafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Lier bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Lier. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Lier.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Lier is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding zal tegenkomen Lier. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Lier.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren Lier. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Lier

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Doesburg
schutting Schinnen
schutting Herwijnen
schutting Arkel
schutting Middenbeemster
schutting Langenboom
schutting Denekamp
schutting Odijk
schutting Swalmen
schutting Raamsdonksveer
schutting Veen
schutting Dinxperlo