Schutting Lier

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Lier? Prins schuttingen kan de schuttingen Lier bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Lier vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lier

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Lier, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Lier erg populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Lier bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Lier.

Tuin schermen Lier

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lier

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Lier uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Lier die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Lier.

Een schutting plaatsen Lier hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Lier is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Lier zult tegenkomen voor uw woning in Lier. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Lier? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Lier. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Lier van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Lier

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Lier nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Lier

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Monnickendam
schutting Oosterwolde
schutting ’t Harde
schutting Gameren
schutting Rilland
schutting Milheeze
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Kortenhoef
schutting Nijeveen
schutting Weerselo
schutting Hardegarijp
schutting Wagenborgen