Schutting Groot-Ammers

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Groot-Ammers? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Groot-Ammers

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Groot-Ammers.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw huis in Groot-Ammers is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een adres bij u in Groot-Ammers.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Groot-Ammers zetten:

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Groot-Ammers

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sliedrecht
schutting Meppel
schutting Nieuwegein
schutting Goudswaard
schutting Herkenbosch
schutting Breukelen
schutting Bosschenhoofd
schutting Loenen
schutting Vaassen
schutting Den Ham
schutting Eemnes
schutting Assendelft