Schutting Groot-Ammers

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Groot-Ammers? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Groot-Ammers. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Groot-Ammers

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Groot-Ammers bent u zeker van een correct resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Groot-Ammers vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Groot-Ammers.

Tuinschermen Groot-Ammers

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Groot-Ammers

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Groot-Ammers uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Groot-Ammers die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Groot-Ammers.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Groot-Ammers is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Groot-Ammers. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Groot-Ammers eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Groot-Ammers plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Groot-Ammers gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Groot-Ammers

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Groot-Ammers nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Groot-Ammers heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Groot-Ammers

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Willebrord
schutting Loenen
schutting Marknesse
schutting Roelofsarendsveen
schutting Ravenstein
schutting Balk
schutting Zetten
schutting Woudrichem
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Bussum
schutting Bovensmilde
schutting Heerjansdam