Schutting Groot-Ammers

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Groot-Ammers? Prins schuttingen kan uw schutting Groot-Ammers op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Groot-Ammers vakkundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Groot-Ammers

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Groot-Ammers. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Groot-Ammers vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. De palen van deze soort tuinafscheiding Groot-Ammers zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Groot-Ammers.

Tuin schermen Groot-Ammers

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Groot-Ammers

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Groot-Ammers.

Een schutting plaatsen Groot-Ammers hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Groot-Ammers is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Groot-Ammers zult tegenkomen voor uw woning in Groot-Ammers. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres Groot-Ammers.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Groot-Ammers. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Groot-Ammers. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Groot-Ammers.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Groot-Ammers

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Groot-Ammers is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Groot-Ammers

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Slagharen
schutting Bakkeveen
schutting Hoorn
schutting Streefkerk
schutting Hoofddorp
schutting Klundert
schutting Groet
schutting Swalmen
schutting Hilversum
schutting Aalburg
schutting Driel
schutting De Bilt