Schutting Mopertingen

Op zoek naar een moderne tuinafscheiding Mopertingen? Wij kunnen de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting Mopertingen vakbekwaam en snel voor u. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren kunnen de luxe schutting correct zetten. Het is belangrijk dat de tuinafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Schutting Mopertingen

De houten tuinafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Mopertingen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinafscheiding met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Mopertingen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Mopertingen is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Mopertingen. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Mopertingen.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Mopertingen.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton tuinafscheiding.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Mopertingen

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wijk bij Duurstede
schutting Oude Wetering
schutting Buitenpost
schutting Heteren
schutting Giessen
schutting Ulrum
schutting Rijsbergen
schutting Breda
schutting Oudehaske
schutting Driel
schutting Schinnen
schutting Doorn