Schutting Mopertingen

Op zoek naar een nieuwe schutting Mopertingen? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Mopertingen. Het bouwen van een een schutting Mopertingen kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mopertingen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Mopertingen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Mopertingen erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Mopertingen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen Mopertingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Mopertingen.

Tuin schermen Mopertingen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Mopertingen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Mopertingen: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Mopertingen die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Mopertingen.

Een schutting plaatsen Mopertingen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Mopertingen is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Mopertingen zult vinden voor uw woning in Mopertingen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Mopertingen.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Mopertingen.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Mopertingen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Mopertingen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Mopertingen niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Mopertingen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Mopertingen

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit verschillende type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Linschoten
schutting Rheden
schutting Zelhem
schutting Amerongen
schutting Muntendam
schutting Oostvoorne
schutting Veendam
schutting Born
schutting Schaijk
schutting Minnertsga
schutting Franeker
schutting Margraten