Schutting Dreumel

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Dreumel? Wij kunnen uw schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Dreumel kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Dreumel

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Dreumel.

Een schutting plaatsen in Dreumel hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Dreumel is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zal aantreffen bij u in Dreumel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een adres bij u in Dreumel.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Dreumel.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Dreumel

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hilversum
schutting Oostrum
schutting Kampen
schutting Uddel
schutting Oude Wetering
schutting Den Oever
schutting Oosterwolde
schutting Ouddorp
schutting Grubbenvorst
schutting Spaubeek
schutting Den Bosch
schutting Zandvoort