Schutting Dreumel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Dreumel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Dreumel. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dreumel

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Dreumel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Dreumel gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Dreumel.

Tuinschermen Dreumel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Dreumel

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Dreumel: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Dreumel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Dreumel is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Dreumel die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Mogelijk hebben we Dreumel voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Dreumel bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Dreumel van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Dreumel

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Dreumel is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Dreumel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Dreumel

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Brakel
schutting Schoonebeek
schutting Weert
schutting Hoogezand
schutting Beek en Donk
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Oss
schutting Vorden
schutting Aalten
schutting Boekelo
schutting Bovensmilde
schutting Hoogeveen