Schutting Lubbeek

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Lubbeek? Prins schuttingen kan de schutting Lubbeek op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Lubbeek vakbekwaam en vlug voor u. Het bouwen van een schuttingen Lubbeek kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lubbeek

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Lubbeek perfect plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Lubbeek erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Lubbeek.

Tuin schermen Lubbeek

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Lubbeek

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Lubbeek: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Lubbeek.

Een schutting kopen Lubbeek hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Lubbeek is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Lubbeek. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Lubbeek.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Lubbeek. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Lubbeek van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Lubbeek

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Lubbeek is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Lubbeek

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schoonoord
schutting Hilversum
schutting Breedeweg
schutting Soerendonk
schutting Olst
schutting Hilvarenbeek
schutting Oirschot
schutting Gieten
schutting Gennep
schutting Leegkerk
schutting Valkenburg
schutting Giessen