Schutting Philippine

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Philippine? Wij kunnen uw schuttingen Philippine op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Philippine deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen Philippine kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Philippine

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Philippine bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Philippine.

Tuin schermen Philippine

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Philippine

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Philippine.

Een tuinafscheiding plaatsen Philippine hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Philippine is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Philippine die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Philippine.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Philippine. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Philippine van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Philippine

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Philippine. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Philippine heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Philippine

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Brakel
schutting Tolkamer
schutting Wijk en Aalburg
schutting Simpelveld
schutting Spakenburg
schutting Lichtenvoorde
schutting Renkum
schutting Balkbrug
schutting Hoven
schutting Vlagtwedde
schutting Nieuwkoop
schutting Muiderberg