Schutting Philippine

Op zoek naar een moderne schutting Philippine? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Philippine. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Philippine

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Philippine bent u zeker van een correct eind resultaat met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Philippine erg gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Philippine.

Tuinschermen Philippine

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Philippine

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Philippine uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Philippine.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Philippine is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Philippine. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een adres Philippine.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Philippine zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Philippine.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Philippine

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Philippine. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Philippine heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Philippine

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verscheidene type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxtel
schutting Dordrecht
schutting Vinkeveen
schutting Hoevelaken
schutting Ruinerwold
schutting Asperen
schutting Damwoude
schutting Putten
schutting Bennekom
schutting Westkapelle
schutting Geffen
schutting Leens