Schutting Philippine

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting in Philippine? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Philippine kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Philippine

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Philippine.

Een erfafscheiding kopen in Philippine hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Philippine is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Philippine. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Philippine? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Philippine. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Philippine zetten:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Philippine

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kunt kiezen uit verscheidene type poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kamerik
schutting Winsum
schutting Kortenhoef
schutting Middelsluis
schutting Zierikzee
schutting Vorden
schutting Breugel
schutting Beilen
schutting Montfoort
schutting Hoek
schutting Genemuiden
schutting Bunnik