Schutting Genk

Op zoek naar een beton schutting Genk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Genk. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Genk

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Genk, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Genk gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Genk.

Tuin schermen Genk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Genk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Genk.

Een tuinafscheiding plaatsen Genk hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Genk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Genk zal aantreffen voor uw woning in Genk. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Misschien hebben wij Genk voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Genk. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Genk zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Genk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Genk

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Genk is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Genk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Genk

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Almere-Buiten
schutting Nieuwkuijk
schutting Waardenburg
schutting Rockanje
schutting Mijdrecht
schutting Westervoort
schutting Ter Heijde
schutting Bennekom
schutting Scherpenisse
schutting Geleen
schutting Venray
schutting Heino